A tizedik nap

2018.08.07. 

Társasjátékkal indítottuk a hetet, majd egy komplett óra bemutatása és részletes elemzése következett. Nem untatlak benneteket a részletekkel!

Szituációs játékkal zártuk a délelőttöt, ahol sikerélményem volt, mert én értékesítettem Magyarországra a legtöbb utat a nemzetközi csapatból.

Szuper, otthon is hasznosítható módszertani ötletekkel, játékokkal gazdagodtam. Tanárom, Niamh, tele van energiával, mindenkit biztat, buzdít, hatalmas tudással rendelkezik. Második gyermekét várja. Tanácsokkal lát el a délutáni programok kiválasztásával, az esti rendezvényekkel kapcsolatban.Pátyolgat minket, nem vagyunk egyedül, közéjük tartozunk. A portástól a titkárnőig mindenki közvetlen, barátságos és MOSOLYOG! Jó itt lenni!

Délután 'Testing and Assessment' valamint Irish Literature órák után megkóstoltuk Dublin legjobb ír kávéját, a Trinity College közelében található kis kávézóban. (Igazad volt Hajni, köszönjük a tippet!)

Belemerültünk a vásárlásba, ír népzenét hallgattunk egy hangulatos pubban, majd fájó szívvel otthagytuk ezt a lüktető, mindig új arcát mutató belvárost.